Is er kans op succes?

Als specialist inkomsten- en omzetbelasting weten we dat niemand zit te wachten op een fiscale procedure. Dat zorgt voor veel onzekerheid, is tijdrovend en kan kostbaar zijn.

Wij zijn proactief, gespecialiseerd en oplossingsgericht.

 

Inkomsten- en omzetbelasting

De inspecteur neemt voor de inkomsten- en omzetbelasting veel beslissingen. Bij iedere beslissing moet u alert zijn. Bent u het niet eens of is er “enige” twijfel, dien dan tijdig bezwaar in. Uw rechten zijn dan gezekerd.

 

Afdracht omzetbelasting

Maar hoe zit het met de afdracht omzetbelasting op aangifte? Daar komt geen inspecteur aan te pas. U doet alles zelf. Als u aangifte omzetbelasting doet dan bepaalt u de hoogte. Maar hoe doet u aangifte als u niet zeker bent van uw zaak? Toch zal u aangifte moeten doen! Tegen de eigen afdracht omzetbelasting op aangifte kunt u bezwaar aantekenen. Let er dan op dat u aangifte doet naar een te hoog bedrag. Op deze wijze voorkomt u onzekerheid voor de komende 5 jaar.

 

Bezwaar

Bezwaar is best lastig. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Voor ons is het dagelijkse kost. Veel fiscaal dienstverleners laten het bezwaarproces aan ons over. Ook voor u kunnen we alles uit handen nemen. Zo heeft u er geen omkijken naar. U bent verzekerd van de beste kwaliteit.

 

Beroep

Niet tevreden met een uitspraak op bezwaar? Beroep instellen is de laatste strohalm. Een beroepsprocedure is omgeven met heel veel formaliteiten. Voor u misschien lastig, voor ons “business as usual”.

 

Vrijblijvende bezwaar of beroep check

Het instellen van bezwaar of beroep kost tijd en geld. Voordat je een rechtsmiddel aanwendt moet je zeker van je zaak zijn. Wij kunnen, geheel vrijblijvend, goed inschatten wat de kans van slagen is.

 

Maak gebruik van de bezwaar check of beroep check.

 

Zullen wij voor u bezwaar of beroep aantekenen? Neem nu contact met ons op. 

Gratis helpdesk

 • Gratis 15 minuten sparren over een procedure (IB en OB)
  • kans van slagen
  • bewijslastverdeling
  • formele issues
  • boetes
  • etc.. 
 • Géén enkele verplichting

 

Gratis helpdesk  >

Bijstand nodig bij een IB of OB procedure?

We helpen u graag.

 

Neem contact op  >

 

Of direct bellen 06-25266676